بهداشت مواد غذایی

بهداشت مواد غذایی

احتراماً به اطلاع میرساند "اولین همایش روشهای افزایش ماندگاری فرآوردهای غذائی" با حمایت و همکاری نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، سازمان­ها و ارگان­های مرتبط و همچنین دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشور، توسط مرکز همایش های راهبردی رنگارنگ طی روزهای 12و13 اسفندماه 1393در تهران برگزار میگردد.

این همایش در نظر دارد تا با بهره گیری از تجارب کلیه کارشناسان و متخصصین علوم و صنایع غذائی کشور نگاه دقیق‌تری به روش­های متداول افزایش ماندگاری محصولات و تولیدات صنایع غذائی کشور در سه بخش مواد اولیه، فراوری و تولید و همچنین بسته بندی و نگهداری داشته و ضمن بهره­ گیری از تجارب نیروهای مسلح و دیگر سازمانها، در بکارگیری و استفاده از فراورده­ های غذایی با ماندگاری بالا در شرایط ویژه، و نقش موثر آن در کمک رسانی و حمایت از آسیب دیدگان حوادث و سوانح طبیعی کشور، در نظر دارد با ایجاد بستری جهت جمع آوری و اشتراک تجارب محققین، پژوهشگران و صنعتگران داخلی و خارجی، زمینه ایجاد و افزایش ظرفیتهای تولید فراورده های غذائی با ماندگاری بالا مورد نیاز در کشور را توسط صنایع داخلی فراهم آورد.

در همین راستا دبیرخانه همایش از  کلیه اساتید و پژوهشگران دعوت می­نماید تا نتایج تحقیقات، یافته­ ها و مطالعات خود را در قالب مقاله و از طریق عضویت در وب سایت همایش به آدرس اینترنتی www.TechnoFood.irبه این دبیرخانه ارسال نمایند.

دبیرخانه علمی

همایش روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی

شماره تماس:  88862008 021

شماره فکس: 88864819  021

پست الکترونیک: paper@technofood.ir


سرفصل های علمی


مواد اولیه صنایع غذائی

  • تاثیر شرایط تولید محصولات دامی و کشاورزی در ماندگاری  فراورده های تبدیلی 

  • تاثیر شرایط انبارداری و کیفیت مواد اولیه در ماندگاری  محصولات

  • کودها و آفت کش های مورد استفاده در کشاورزی

  • هورمون و آنتی بیوتیک مورد استفاده در صنایع دام و طیور

  • دیگر موارد


تکنولوژیها و روش­های تولید

                نقش بهداشت تولید در ماندگاری تولیدات صنایع غذائی

                         بهداشت محیط

                         نظافت، ضدعفونی و گندزدایی

                         سالم سازی هوای سالن تولید

                         کنترل آفات

                         اجرای استاندارد ISO 22000


    • فناوری ها و روشهای تولید

                         فناوری خلاء

                         فناوری ازون

                         فناوری انجماد سریع

                         جریان الکترومغناطیس با فرکانس بالا

                         کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز

                         روش های ترکیبی


    • غذاهای فراسودمند Functional foods
    • مواد نگهدارنده طبیعی
    • روش های کاهش بکارگیری افزودنی ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات      غذائی
    • استانداردهای استفاده از افزودنی­ها و مواد      نگهدارنده

بسته بندی و نگهداری

    • بسته بندی های با ماندگاری بالا

              بسته بندی با فیلم های ضدمیکروبی

                         بسته بندی بااتمسفر اصلاح شده

                         بسته بندی با فیلم های چند لایه


    • روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی
    • مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری
    • میکروبیولوژی نگهداری تولیدات صنایع غذائی
    • شیمی نگهداری
    • کاربرد نانو فناوری در ماندگاری
    • تکنولوژی های نوین بسته بندی

                          بسته بندیهای با دوره ماندگاری و پایداری بالا

                          بسته بندی های مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی

                          بسته بندی های خود گرمایشی

                          بسته بندی های مقاوم به جوشیدن در آب

                          بسته بندی های هوشمند و خودپایش


پدافند غیر عامل در تولیدات صنایع غذائی  

    • نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
    • روش­های محافظت      مواد اولیه و تولیدات از آلودگی به عوامل شیمیائی، زیستی، پرتویی، هسته ای و      انفجار
    • روش­های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه
    • شیوه­های محافظت مواد غذائی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف
    • روش­های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات      صنایع غذائی ذخیره شده
 

موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: همایش , مواد غذایی


تاريخ : یکشنبه ۱ تیر ۱۳٩۳ | ۱٠:۱٩ ‎ب.ظ | نویسنده : دکتر موثق | نظرات ()
.: Weblog Themes By Slide Skin:.