بهداشت مواد غذایی

بهداشت مواد غذایی

 

دانشجویان محترم  جهت دانلود جزوات تکمیلی مرتبط با درس میکروب شناسی مواد غذایی 
از لینک های زیر استفاده نمایید.

جزوه  مواد نگهدارنده در مواد غذایی

  

جزوه کاربرد پرتودهی در مواد غذایی

  

دانشجویان محترم جهت دریافت فایل مربوط به برگ گزارش کار درس بهداشت و صنایع شیر کلیک نمایید

 

دانشجویان محترم واحد تبریز جهت دانلود برگ گزارش کار درس میکروب شناسی مواد غذایی  کلیک نمایید

 

دانشجویان رشته دامپزشکی مقطع دکترای حرفه ای واحد شبستر جهت دانلود جزوه ضمیمه درس بهداشت و بازرسی گوشت از لینک های زیر استفاده فرمایید.

http://s5.picofile.com/file/8125421876/Meat_hygiene_1.pdf.html

 

 

http://s5.picofile.com/file/8125422418/meat_hygiene_2.pdf.html

 

خط کشتار طیور

 

 

بازرسی گوشت بیماری های انگلی و ویروسی

 

 

جداول ضمیمه بخش عملی دروس کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی

 

 

نحوه نگارش گزارش سمینار 1 و 2

مخصوص دانشجویان ارشد صنایع غذایی

 

جدول تفریقی میکروب های سرمادوست

 

فساد شیر

 

فساد مواد غذایی

 

 

جزوه پرتو دهی در مواد غذایی( با کیفیت مناسب)

 

 

کارگاه مایکوتوکسین ها در مواد غذایی(دانشگاه آزاد سلامی تبریز)

دانشجویان و بازدیدکنندگان محترم

تمام لینک های فوق کنترل گردیده و قابل دانلود می باشد.

در صورت مشاهده هر نوع خطایی در دانلود یا باز نمودن فایل ها با ایمیل اینجانب مکاتبه نمایید.(آذر ماه 96)

ایمیل drmhmg@gmail.com

 


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: جزوات


تاريخ : شنبه ٢٥ آذر ۱۳٩٦ | ٩:٤۸ ‎ق.ظ | نویسنده : دکتر موثق | نظرات ()

کتاب در بر گیرنده روش های کشت، جداسازی و شمارش میکروب های مواد غذایی می باشد.

علاقمندان جهت اطلاع از نحوه خرید کتاب با ایمیل زیر مکاتبه نمایید(تعداد کتب قابل عرضه محدود می باشد)

drmhmg@gmail.com


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: راهنمای , عملی , میکروب شناسی , مواد غذایی


تاريخ : جمعه ۱٧ آذر ۱۳٩٦ | ٦:٥٥ ‎ق.ظ | نویسنده : دکتر موثق | نظرات ()
.: Weblog Themes By Slide Skin:.