بهداشت مواد غذایی

بهداشت مواد غذایی
» علت ایجاد خواب آلودگی در اثر مصرف شیر و فرآورد ههای لبنی :: یکشنبه ٥ شهریور ۱۳٩٦
» تقویم کنگره ها 1396 :: چهارشنبه ٤ امرداد ۱۳٩٦
» پیشگیری از ایدز :: یکشنبه ۱۸ تیر ۱۳٩٦
» پیشگیری از دیابت :: یکشنبه ۱۸ تیر ۱۳٩٦
» تب کریمه کنگو :: یکشنبه ۱۸ تیر ۱۳٩٦
» لیست مجلات خارجی معتبر با موضوع مواد غذایی :: یکشنبه ۱۸ تیر ۱۳٩٦
» لیست مجلات مواد غذایی معتبر در ایران :: یکشنبه ۱۸ تیر ۱۳٩٦
» همایش ها 1396 :: پنجشنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٦
» همایش ها 1396 :: پنجشنبه ۱٥ تیر ۱۳٩٦
» تغذیه در بیماری های غیر واگیردار بخش دوم کم کاری تیروئید :: چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۳٩٤
» تغذیه در بیماری های غیر واگیردار-قسمت اول دیابت :: چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۳٩٤
» تازه ترین اخبار از بیماری تب کریمه کنگو در ایران :: یکشنبه ۱٤ تیر ۱۳٩٤
» بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران :: یکشنبه ٦ اردیبهشت ۱۳٩٤
» واردات گوشت گاومیش هندی ! :: چهارشنبه ٢٦ فروردین ۱۳٩٤
» سال نو مبارک :: سه‌شنبه ٢٦ اسفند ۱۳٩۳
» راه های تفریق بیماری آنفولانزا از سرماخوردگی :: یکشنبه ٢٦ بهمن ۱۳٩۳
» تاثیرات زیان‌بار کبدی یک ترکیب ضدمیکروبی رایج در خمیر دندان ها :: یکشنبه ۱٦ آذر ۱۳٩۳
» وزیر بهداشت: سرطان یک بیماری فی‌البداهه نیست :: شنبه ٢٤ آبان ۱۳٩۳
» به کودکان خود بیاموزید با حیوانات مهربان باشند. :: پنجشنبه ۸ آبان ۱۳٩۳
» تاثیر مصرف موز بر روی سلامت انسان :: دوشنبه ٥ آبان ۱۳٩۳
» تبریک روز دامپزشکی :: یکشنبه ۱۳ مهر ۱۳٩۳
» تاسیس انجمن بهداشت مواد غذایی :: چهارشنبه ۱٩ شهریور ۱۳٩۳
» روغن پالم چیست؟ فعلا تا اطلاع ثانوی شیر و فرآورده های لبنی پرچرب نخورید! :: سه‌شنبه ۱٤ امرداد ۱۳٩۳
» اولین همایش روشهای افزایش ماندگاری فرآوردهای غذائی :: یکشنبه ۱ تیر ۱۳٩۳
» نحوه شستشوی صحیح دست ها :: یکشنبه ٢۱ اردیبهشت ۱۳٩۳
» علایم افراد مشکوک به ویروس کرونا :: یکشنبه ٢۱ اردیبهشت ۱۳٩۳
» مسمومیت غذایی بیش از 1000 نفر از اهالی گله بان مرند :: شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳٩۳
» شرح آزمایشگاه و بخشهای موجود در آزمایشگاه غذا :: پنجشنبه ۱٤ فروردین ۱۳٩۳
» اقدامات ایمنی هنگام کار در آزمایشگاه :: پنجشنبه ۱٤ فروردین ۱۳٩۳
» چرا بهداشت مواد غذایی اهمیت دارد؟ :: پنجشنبه ٧ فروردین ۱۳٩۳
» سال نو مبارک :: پنجشنبه ٢٩ اسفند ۱۳٩٢
» مراقب باشید؛ پوکی استخوان در کمین است / از هر سه زن یک نفر مبتلابه پوکی استخوان :: شنبه ۳ اسفند ۱۳٩٢
» معاون وزیر بهداشت : 20درصد ایرانی ها غذای کافی ندارند/ 24 میلیون چاق داریم :: شنبه ۳ اسفند ۱۳٩٢
» دانستنی هایی در مورد تخم مرغ :: پنجشنبه ٢٦ دی ۱۳٩٢
» نکات تغذیه ای برای فصل امتحانات :: پنجشنبه ٢٦ دی ۱۳٩٢
» امام علی (ع) :: چهارشنبه ٢٥ دی ۱۳٩٢
» سالم سازی سبزیجات :: چهارشنبه ٢٥ دی ۱۳٩٢
» تغذیه و راه های پیشگیری از سرطان :: یکشنبه ٢٢ دی ۱۳٩٢
» راههای مقابله با آلودگی هوا :: یکشنبه ٢٢ دی ۱۳٩٢
» انواع ظروف غذا و اثرات آنها بر روی سلامت انسان :: یکشنبه ۱٥ دی ۱۳٩٢
» منابع پیشنهادی جهت آزمون کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل مواد غذایی :: شنبه ۱٤ دی ۱۳٩٢
» جزوات تکمیلی درس میکروب شناسی مواد غذایی :: پنجشنبه ۱٢ دی ۱۳٩٢
» برگ گزارش کار عملی درس بهداشت و صنایع شیر مقطع دکترای حرفه ای :: شنبه ٧ دی ۱۳٩٢
» نحوه دریافت فایل مربوط به فرم گزارش کار درس کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی :: شنبه ٧ دی ۱۳٩٢
» کارگاه آموزشی ;مقاله نویسی به زبان فارسی; :: سه‌شنبه ۱٩ آذر ۱۳٩٢
» دوستان و همکاران گرامی، دانشجویان گرانقدر ... :: سه‌شنبه ٥ آذر ۱۳٩٢
» اسامی دانشجویان ممتاز رشته دامپزشکی واحد شبستر در سال 1392 :: سه‌شنبه ٢۳ مهر ۱۳٩٢
» برگزاری مراسم گرامیداشت روز دامپزشکی در واحد شبستر :: یکشنبه ۱٤ مهر ۱۳٩٢
» وبا همچنان قربانی می گیرد/6 مهاجر غیرقانونی فوت شدند :: پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳٩٢
» نبریک پیشاپیش روز دامپزشکی 14 مهر :: پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳٩٢
» پنج کلید برای دستیابی به غذای سالم تر :: چهارشنبه ٢٧ شهریور ۱۳٩٢
» اطلاعیه برای دانشجویان دامپزشکی واحد شبستر :: شنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩٢
» معرفی توانمندی های دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر :: چهارشنبه ۱۳ شهریور ۱۳٩٢
» دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا :: دوشنبه ٢۸ امرداد ۱۳٩٢
» قابل توجه دانشجویان رشته دامپزشکی واحد شبستر :: دوشنبه ٢۸ امرداد ۱۳٩٢
» انجمن علمی دانشجویان رشته دامپزشکی واحد شبستر :: پنجشنبه ٢٧ تیر ۱۳٩٢
» مراقب فرهنگ تغذیه کودکان خود باشید :: پنجشنبه ٢٧ تیر ۱۳٩٢
» دروس ارایه شده رشته دامپزشکی در ترم تابستان در دانشکده دامپزشکی واحد شبستر :: سه‌شنبه ٢۸ خرداد ۱۳٩٢
» مصرف دخانیات و ارتباط آن با سرطان ریه :: دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳٩٢
» اسامی دانشجویان ممتاز رشته دامپزشکی واحد شبستر-سال 1392 :: پنجشنبه ٢٦ اردیبهشت ۱۳٩٢
» معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم:وزارت علوم با مقاله های تقلبی برخورد می کند :: یکشنبه ٢٢ اردیبهشت ۱۳٩٢
» سال نو مبارک :: پنجشنبه ۱ فروردین ۱۳٩٢
» اسامی دانشجویان ممتاز دامپزشکی دکترای حرفه ای دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر :: یکشنبه ۱ بهمن ۱۳٩۱
» معرفی دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر :: دوشنبه ٢٠ آذر ۱۳٩۱
» فواید مصرف شیر :: دوشنبه ٦ آذر ۱۳٩۱
» حد مجاز آفلاتوکسین در مواد غذایی :: دوشنبه ٦ آذر ۱۳٩۱
» مشاهده اپیدمی بیماری آنفولانزای طیور در کشور تایوان :: دوشنبه ٦ آذر ۱۳٩۱
» مصرف سرانه محصولات دامی و طیور کشور در سال های 85 تا 89 :: شنبه ٢٢ مهر ۱۳٩۱
» قابل توجه دانشجویان دامپزشکی واحد شبستر :: سه‌شنبه ۱۸ مهر ۱۳٩۱
» سخنی از امیر مومنان(3) :: دوشنبه ۱٦ امرداد ۱۳٩۱
» سفارش عمومی برای تغذیه در ماه مبارک رمضان :: پنجشنبه ۱٢ امرداد ۱۳٩۱
» سخنی از امیر مومنان(2) :: پنجشنبه ۱٢ امرداد ۱۳٩۱
» سخنانی از امیر مومنان(1) :: پنجشنبه ۱٢ امرداد ۱۳٩۱
» به نقل از سایت خبر آنلاین :شام عروسی ۲۷۰ نفر را در مشهد مسموم کرد :: دوشنبه ٢٦ تیر ۱۳٩۱
» آیا با توجه به بیماری تب کریمه می توان گوشت قرمز مصرف نمود؟ :: دوشنبه ۸ خرداد ۱۳٩۱
» پزشک ۲۶ ساله به خاطر نجات جان بیمارش، زندگی خود را به تب کریمه باخت :: دوشنبه ۸ خرداد ۱۳٩۱
» آغاز عضو گیری انجمن علمی دانشجویان دامپزشکی در واحد شبستر :: دوشنبه ٢۸ فروردین ۱۳٩۱
» ماست بعنوان غذای کریر پروبیوتیک :: دوشنبه ٢۸ فروردین ۱۳٩۱
» تصویب دو رشته جدید در زمینه بهداشت مواد غذایی در دانشگاه ازاد اسلامی واحد شبستر :: چهارشنبه ٢۱ دی ۱۳٩٠
» پذیرش و چاپ سی امین مقاله بین المللی (ISI) هیأت علمی واحد شبستر :: چهارشنبه ٢۱ دی ۱۳٩٠
» بیماری وبا چیست؟ :: چهارشنبه ۳٠ شهریور ۱۳٩٠
» رویدادهای سال جهانی دامپزشکی :: شنبه ۱٩ شهریور ۱۳٩٠
» سال جهانی دامپزشکی 2011 :: شنبه ۱٩ شهریور ۱۳٩٠
» پوکی استخوان چیست؟ :: یکشنبه ۳٠ امرداد ۱۳٩٠
» مسمومیت غذایی چیست؟ :: پنجشنبه ٦ امرداد ۱۳٩٠
» خمیر گوشت چیست؟ :: یکشنبه ٢ امرداد ۱۳٩٠
» کیست هیداتیک چیست؟ :: یکشنبه ٢ امرداد ۱۳٩٠
» اعلام نمرات دروس ماهی شناسی و آمار حیاتی :: یکشنبه ٢ امرداد ۱۳٩٠
» فواید مصرف ماست :: چهارشنبه ٢٩ تیر ۱۳٩٠
» تب مالت :: چهارشنبه ٢٩ تیر ۱۳٩٠
» قابل توجه دانشجویان رشته صنایع غذایی واحد شبستر :: سه‌شنبه ٢۸ تیر ۱۳٩٠
» ISI چیست؟ :: پنجشنبه ٢۳ تیر ۱۳٩٠
» تب کشنده کریمه کنگو به تهران رسید: 8 بیمار مرده اند :: چهارشنبه ٢٢ تیر ۱۳٩٠
» HACCP چیست؟ :: پنجشنبه ۱٦ تیر ۱۳٩٠
» سنگ های کلیه :: شنبه ٤ تیر ۱۳٩٠
» ماء الشعیر :: شنبه ٤ تیر ۱۳٩٠
» برگزاری کارگاه بهداشت مواد غذایی در واحد شبستر :: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳٩٠
» نوشابه‌های گازدار :: چهارشنبه ۱ تیر ۱۳٩٠
» باکتری اشریشیا کلی O104:H4 و آلودگی خیار با این باکتری در اروپا :: شنبه ۱٤ خرداد ۱۳٩٠
» منابع مرجع دانشگاهی رشته علوم و صنایع غذایی برای آمادگی در آزمون کارشناسی ارشد :: شنبه ۱٤ خرداد ۱۳٩٠
» تاریخچه سوسیس و کالباس در دنیا :: پنجشنبه ٦ آبان ۱۳۸٩
» چرا بهداشت مواد غذایی اهمیت دارد؟ :: پنجشنبه ٦ آبان ۱۳۸٩
» آشنایی با رشته دامپزشکی :: پنجشنبه ٦ آبان ۱۳۸٩
» یک دستور غذایی عمومی در ماه مبارک رمضان :: پنجشنبه ٢۱ امرداد ۱۳۸٩
» آب ، مایع حیات بخش :: پنجشنبه ٢۱ امرداد ۱۳۸٩
» آشنایی با 7 ماده غذایی چربی‌سوز :: شنبه ٩ امرداد ۱۳۸٩
» اسنک :: دوشنبه ٤ امرداد ۱۳۸٩
» دیابت یا بیماری قند چیست؟ :: دوشنبه ٤ امرداد ۱۳۸٩
» هفت گام اساسی در خود مدیریت دیابت :: دوشنبه ٤ امرداد ۱۳۸٩
» توصیه های بهداشتی و نان :: دوشنبه ٤ امرداد ۱۳۸٩
» آمار نگران کننده مصرف شیر در ایران :: دوشنبه ٤ امرداد ۱۳۸٩
» ارزش تغذیه‌ای بستنی :: دوشنبه ٤ امرداد ۱۳۸٩
» از کپک موادغذایی چه می‌دانیم؟ :: دوشنبه ٢ آذر ۱۳۸۸
» خواص سماق Sumac :: دوشنبه ٢ آذر ۱۳۸۸
» سلام بر دوستاران بهداشت :: پنجشنبه ۳٠ مهر ۱۳۸۸
» بستنی سنتی و بیماری تب مالت :: پنجشنبه ۳٠ مهر ۱۳۸۸
» روش استفاده درست از یخچال وفریزر :: پنجشنبه ۳٠ مهر ۱۳۸۸
» به پرشین بلاگ خوش آمدید :: پنجشنبه ۳٠ مهر ۱۳۸۸
.: Weblog Themes By Slide Skin:.