بهداشت مواد غذایی

بهداشت مواد غذایی

دکتر علیرضا زالی که ریاست دومین همایش کشوری تب مالت را بر عهده داشت، با اشاره به نزدیک شدن به فصل گرما و استفاده ی زیاد از بستنی‌های تابستانه می گوید: بستنی‌های تابستانه، به دلیل شیر و خامه ی به کار رفته در آنها قابلیت انتقال تب مالت به انسان را دارند و با توجه به ‌اینکه باکتری تب مالت در خامه و بستنی از ماندگاری طولانی برخوردار است، بستنی‌ها به عنوان یکی از منابع آلوده ی پنهان تب مالت به شمار می آیند، چرا که در فصل بهار و تابستان که در واقع فصل زایمان و شیردادن دام هاست، احتمال همه‌گیری تب مالت هم بیشتر می‌ شود.

دکتر گویا نیز معتقد است که به منظور کنترل تب مالت در کشور، فعالیت واحدهای سنتی تولید لبنیات روستاها و عشایر کشور باید تحت کنترل قرار گیرد و در خصوص مراکز جمع‌آوری شیر در روستاها نیز باید امکانات کافی فراهم کرد.

وی همچنین خاطر نشان می کند که برای کنترل مطلوب تب مالت در کشور، توسعه ی کارخانجات لبنیات پاستوریزه با رعایت استانداردهای دقیق علمی و آموزش برای ارتقاء فرهنگ استفاده از لبنیات پاستوریزه به خصوص در بین روستاییان بسیار ضروری است.

منبع: وبسایت تبیان


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: بستنی , تب مالت


تاريخ : یکشنبه ٢٩ امرداد ۱۳٩٦ | ۱٠:٠٥ ‎ق.ظ | نویسنده : دکتر موثق | نظرات ()
.: Weblog Themes By Slide Skin:.