بهداشت مواد غذایی

بهداشت مواد غذایی

ترکیب شیر شامل 87 درصد آب و 13 درصد ماده خشک می باشد

 همه شیر را بعنوان منبع غنی از کلسیم مصرف می نمایند

میزان مصرف روزانه شیر بر اساس استاندارد سازمان بهداشت جهانی 200 میلی لیتر در روز برای یک فرد بالغ با وزن متوسط می باشد

البته شیر مصرفی باید سالم باشد یعنی عاری از هر نوع آلودگی باشد.

جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری های ناشی از مصرف شیر آلوده همیشه از شیر های پاستوریزه یا استریلیزه استفاده نمایید


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: شیر


تاريخ : دوشنبه ٦ آذر ۱۳٩۱ | ٩:۳٤ ‎ب.ظ | نویسنده : دکتر موثق | نظرات ()
.: Weblog Themes By Slide Skin:.